Гр. № 3 "Кухар"
Предмети:
Технологія приготування їжі з основами товарознавства: https://drive.google.com/drive/folders/1q0r2Cpp2uajK3qmrVd7XxYa2pvu206A1
Устаткування підприємств громадського харчування:https://drive.google.com/drive/u/1/folders/19hFPqZajYdDTeJcaZ_0ChqmTLd9iDSnB
Фізіологія харчування, гігієна та санітарія виробництва:
https://drive.google.com/drive/folders/1q7ZNu2tkbKiEprgCogXzdnISUHsU3jwh
Організація виробництва та обслуговування: https://drive.google.com/drive/folders/1VoF43DOB7pDHvNKTcVi8w56R0AncZAEN
Облік, калькуляція і звітність: https://drive.google.com/drive/folders/12hckgJGyt-cCmfPNYSr8NFFValpmeJBS
Охорона праці: https://drive.google.com/drive/folders/1t0PHPxXDBE9Nb8DZ_etHgGSQz4FBwMpG
Основи професійної етики та психології: https://drive.google.com/drive/folders/1i4cMMudt7V8sc9xfSvMu1bq_e2QRwIQm
Інформаційні технології: https://drive.google.com/drive/folders/1bOxvVhoJUuQm5MjC9bSTWv0aBN22uYvP
Основи трудового законодавства:https://drive.google.com/drive/folders/1RXGI3d9KtCSJKNUhEc1wzewvGoE_ui9F
Основи економіки та підприємництва: https://drive.google.com/drive/folders/1lFJAdYWBfEJsKy5eQOQ0JPjldqp8A5aW
Основи екології та енергоефективності: https://drive.google.com/drive/folders/1mpMg663s3ECKVNxOvXt_AA3WBzGYfNNk
Професійна лексика з основами іноземної мови: https://drive.google.com/drive/folders/1unudr-PIhrZI52AxOqtxGuro6m21PnT4
Навички для успішної кар’єри:
https://drive.google.com/drive/folders/15acrlL-LS1AGRNjaAOC3PtIEq1nonVSm
Виробниче навчання: https://drive.google.com/drive/folders/1_hIBNVN7dXvXiSJVDFJieSZckdlymETX